Optima NaturalLook Renkli Numarasız 2 li Kutu

Mükemmel
%46 (29)
Çok İyi
%17 (11)
İyi
%29 (18)
Fena Değil
%5 (3)
Çok Kötü
%2 (1)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 62 yorum yapıldı. Puan:4/5
18.06.2021
3 yıldır gri rengini kullaniyordum simdi light green aldim bu sefer sol gözümde cok batma yaptı kullanamiyorum kargo hızı ve calisanlarin nezaketine teşekkür ediyorum
17.06.2021
koyu kahve goz renginde grey almis biri foto koyabilir mi?
11.04.2021
ben rengi pek beğenmedim. green renk almıştım ama benim hatam koyu kahvengl gozlerim green koyu mavi oldu bir tik acik rengi hos olabilir lens market calisanlari ilgileri nezakwtleei sayesinde takrae alisverjs yapacagim iyiki lensmarket
04.03.2021
Bu nasıl bir hız dün sipariş ettiğim yıllık numarasız green ocean lenslerim bugün geldi çok teşekkür ederim. Gözlerim açık kahverengi lensler bende koyu mavi yeşilimsi durdular. Genelde ilk taktığımda hep yanma kaşıntı olurdu hiç bir rahatsızlık olmadı aşırı rahat ve görüş açısı konforlu çok beğendim. Başka renkleri de sipariş vereceğim teşekkürler.
23.02.2021
Merhaba iki kutu derken iki farklı renk secebiliyor muyuz?
13.01.2021
Yanına solüsyon geliyormu
11.01.2021
"Natural look numaralı renkli" yakın zamanda bu lensten satın alan varmı nereye sorduysamstok sorunu yaşıyorum?
30.12.2020
Airoptix renkli lens kullanıyorum ama Optima kesinlikle bir tık üstü gözlerde rahatlığı ve kullanımının yıllık olması itibariyle , ben çok rahat ettim açıkcası , ayrıca Lensmarket çalışanları her telefon edişimde sabırla sorularımı yanıtladıkları , ilgiyle davrandıkları ve bana geri dönüş yapmaları dolayısıyla mükemmeller bana göre , bu da buradan vazgeçmemizin sebebi bence :) sevgilerimle ...
17.12.2020
Green Amazon Rengini aldım o kadar hoş duruyor ki herhangi bir batmada yapmadı. Ve site çok fazla güvenilir hızlıca kargo da elime ulaştı tavsiye ederim

Özlem S

  • 15.03.2021
mrb bnde almayı düşünüyorum dogal duruyor mu
13.11.2020
Harika bir ürün kaliteli ve fiyat olarak da çok uygun. Çalışanlar çok ilgili kesinlikle insanları mağdur etmeyen bir firma. Bundan sonraki tek adresim :)
16.10.2020
ilk defa alacagim kahverengi gözde green amazon nasil durur
14.10.2020
lensler bi harika sadece gözüm koyu kahve olduğu için gri almıştım koyu düştü bi tık daha açık renk gözükseydi mükemmel olacaktı

Teslime İ

  • 16.10.2020
merhaba bende ilk defa alacagim normalde gözlük kullanıyorum bulanıklik batma yanma oluyor mu ve kahverengi göz rengim amazon green nasil olur
28.07.2020
bu lens yillikmi aylikmi aciklamada yazilmamis ogrenebilirmiyim ?

Sude D

  • 29.08.2020
yıllık
11.07.2020
2 kutu derken her kutuda 1 lens mi yoksa çiftl lensmi birinde bide green ocean mı light green mi gözüm kahverengi saçlarım kapalı kahverengi
20.06.2020
Lensmarket güvenilir kesinlikle herhangi bir sorunuz oldugunda sürekli yardımcı olabilecek ekibi mevcut lensler harika tam istediğim gibi green ocean hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum lens konusunda tek adresim sizsiniz :)
08.06.2020
merhaba arkadaşlar bu siteden 2 lens aldım çok memnun kaldım ama bu marka değil.calı masmavi bi lens istiyorum ama mavinin hangi tonu böyle durur.gökyüzü mavisi gibi dursun
19.05.2020
Rahat bir lens ama göz bc.nizi biliyor olmanız gerekir. Doktor bana 8.4 ve 8.6 arasi tercih edebilirsin demişti. Bu ürünün 8.7 sini de kullandım uyumlu olmadığı için sürekli batma yaptı :) 8.4 ile yokmuş gibi kullanıyorum. Ama artık stok yok bu markada nedenn :(( Renkleri çok koyu kalıyor ve pupilleri çok geniş 1 yıldız ordan kırıyorum:D
17.04.2020
Merhaba ürün pek bulunmuyor sizde numaralı var mı? Sipariş vermek istiyorum
07.03.2020
Merhaba, her bir kutuda ikiser lens mi geliyor? ( Sağ ve sol) yani toplam 4 adet? Birde iki kutuyu farkli renk siparis edebiliyor muyuz?
19.02.2020
Iyi gunler gri lensten siprais vermek istiyorum.. bir kutuda iki adet cikiyor dimi (sag goz sol goz)tam anlayamdim yardimci olursaniz sevinirim birde hareli mi bu lens acaba
21.01.2020
Mükemmel satıcı , ürünü denemedim henüz ama, çalışma şekliniz için dayanamadım yorum yaptım. Teşekkürler Lens Market.
29.12.2019
iki kutuyu iki farklı renk alabiliyor muyuz? Teşekkürler.
13.12.2019
Hızlı gönderi, ilgili müşteri hizmetleri ,lensler de süper ,fiyatta daha ne olsun ..teşekkürler ...
23.10.2019
Gerçekten çok hızlı çalışıyorsunuz hayran kaldım. Dün sipariş verdim bu gün elimde oldu. İlk kez lens aldım ve korktuğum kadar değilmiş. Yıllık olması ve gözde yokmuş hissi vermesini beğendim. Teşekkür ederim
17.03.2019
Bir pakette 2 (sağ ve sol) lens mi var? Anlayamadımda
24.11.2018
Yıllardın vazgecemedipim marka ce en dogalı gray fakat yıllık mı oluyordu bu
05.07.2018
2. Kez alıyorum Grey çok orijinal duruyor.
28.04.2018
Süper hızlı gönderi.
17.08.2017
Yıllardır kullandığım bi marka ..çok memnunum.. bu arada lensmarket çalışanlarının ilgisine çok teşekkür ederim..herhangi bi sorunda anında geri dönüş yapıp sorunu gidermeye çalışmalarına bizzat şahit oldum..bu çok önemliydi..güvenilir bi site..
06.07.2017
Ürün kalitesi tartışılmaz...
13.05.2017
Lens şimdi geldi çok teşekkür ederim. Dark green rengini aldım doğal gözlerim bal rengi olmasına rağmen koyulttu uzaktan siyah gibi görünüyor iyice yaklaşınca yeşilimsi duruyor pişman oldum o rengi aldığım için o rengi tavsiye etmem
14.03.2017
ilk defa kullanacağım ela gözlüyüm gray rengini almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz ve lens olduğu belli olmayanı tavsiye ederseniz sevinirim
02.03.2017
1kutuda 2 lensmi var 2li paket yazılmış?
12.01.2017
numarasız olanından alcaktımda herhangi bi rahatsızlık vermez demi ?
04.10.2016
1 pakette 1 lens mi var?
31.08.2016
bu ürün yıllık kullanım mıdır?
25.04.2016
en sevdigim rengi blue azul: ) ekspress kargoyla bir günde elimde oldu teşekkürler lensmarket.com
06.12.2015
Daha onceden freslookun hareli mavisinden almistim ancak rengi berbatti hic mavi oldu belli diildi simdide bu markanin Grayinden aldin ins. Guzeldir alanlar yorum atsin please..
08.11.2015
Yillardir (5yildir) kullandigim tek marka gray renk kimse lens oldugunu anlamiyor bile o yuzden tavsiyemdir ve en onemlisi tabiki yillik olmasi

Sıdıka B

  • 02.09.2016
lensinizi ne zaman yeniliyorsunuz yıllık mı?
18.10.2015
Gözlerim kahverengi. Ne renk kullanırsam çok abartı durmaz?

Ceyda B

  • 25.12.2015
light green rengini tercih ederseniz , ela göz rengi hissi yaratabilir. Tercih size kalmış ..
13.10.2015
BU ÜRÜNÜN KULLANIM SÜRESİ NE KADAR ACABA ?
29.08.2015
lesn market o kadar hızlı ki 1 gün içerisinde elime ulaştı fakat lensler çok sert ve 6 saat sonra gözde kızarma yapıyor ben sadece dia uyduğu için aldım pişmanım..
27.08.2015
harika
27.08.2015
Hayatımda alışveriş ettiğim nadir 4 - 4 lük alışveriş sitesi bu kadar mı itinalı çalışılır. Bu siteyi tebrik ediyorum .ürünü bugün sipariş ediyorsun ertesi gün şık bir kutuda elinde.
23.08.2015
süper
15.08.2015
gray renk alıcam umarım mennum kalırım
24.11.2014
ben bugün siparişimi verdim,küçük çaplı bir kamuoyu yoklamasından sonra green turquise da karar kıldım umarım düşündüğüm gibi doğaldır ve beni denizlerin derinliğine götürür kendime aynada baktıkça gelince yorum yazarım umarım...
19.11.2014
Senelerdir kullanırım Bausch + Lomb markasını kesinlikle en doğal olanı gri lensi mavisinide kullanmıştım, ama gri kadar doğal durmamıştı zaten maviye dönük bir gri renk. Ayrıca belirtrmek isterimki lensmarket.com diğer tüm lens sitelerinden daha ızlı ve daha uygun TEŞEKKÜRLER
26.10.2013
Light Green mi Dark Green mi karar veremiyorum bu yüzden alamadım bir türlü. Göz rengi kahverengi..

Banu Ç

  • 19.06.2014
bwn dark green sipariş ettim.

Özlem B

  • 27.08.2015
LİGHT GREEN KESİNLİKLE
26.04.2013
8.40 ve 8.70 neye göre karar vercez yardımcı olurmusunuz? :/
12.06.2012
Ben light green aldım gözlerim koyu kahverengi cok güzel durudu renginden memnunum ancak bulanık gösteriyor neden acaba..
16.05.2012
ilk defa lens alıcam ve gri deniyicem gözlerim koyu kahverengi sizce nasıl olur ? ve göz eğrisini nereden öğrenicez ?
03.03.2012
ya şimdi herkes bırsey dıyor tek bır lens mı 34 tl yoksa bır cıft lensmı 34 tl acaba bu konuda acıklama yapablıcek bırı varmı

Filiz G

  • 17.04.2012
tek bir gözün fiyatı 34 tl çift gözün 68 tl

Salih Ö

  • 15.01.2013
Ambalaj İçeriği :Plastik blister içerisinde 1 adet yazmışlar özelliklerde...
27.02.2012
ben yeşil lenste hangi rengi önerirsiniz ? bu markanın mavi ve grisini aldım sonderece memnunum.ama gri yeşil gibi durdu (göz rengim kahverengi ) yeşilde açık bir ton için kullananlar hangisini önerir ?
26.02.2012
Nasıl yani şimdi çiftini 68 TL ye alıp 1 yıl boyunca kullanabiliyor muyuz???

Sait Ş

  • 12.02.2013
evet kullanabiliyorsunuz dışardaki lens optiklerde lensler daha pahalı mesela burda aldığınız çift 68 tl olan renkli numarasız 1 yıılık lens dışarda 150tl 250 tl arası değişiyo bende light green kullanıyom açık yeşil çok memnunun en güzel renk bana göre
23.02.2012
bende light green aldım gözleerim koyu kahverengi çokta acayip durmadı ben memnunum
12.02.2012
Gözümüzün Temel Eğrisini nasıl öğreniceğiz

Atakan K

  • 16.05.2012
aynen nereden öğrenicez ?
21.11.2011
Ben blue rengini aldım fakat göze takınca burdaki gibi durmadı.Rengi çok cırtlak hiç burda göründüğü gibi değil ama artık almış bulundum.
18.11.2011
1 kutu içerisinde bir çift lens mi yoksa tekmi ?
26.10.2011
1 kutu içerisinde bir çift lens yok mu? yoksa tek mi?

Sinem K

  • 21.11.2011
tek var.2 kutu alman gerekiyor yani 34 tlx2
04.08.2011
bu markayı ilk defa alıyorum memnunmusunuz görüntü nasıl? özellikle gece.

Hesna A

  • 07.10.2011
ben lenslerin arasında en mükemmeli blue topaz özellikle benim gözüm kahve mavi takıyorum blue topazı yani daha kimse lensmi diye sormadi cogu kisi kendi göz rengim sanıyo

Eray K

  • 26.10.2011
blue topaz gözden göze değişiyor bende lens olduğu belli oluyor ben burdaki renklerin çoğunu kullanıyorum bana göre en güzelleri gri ve amazon yeşili

Uğur Ç

  • 05.04.2013
iki ğün önce eşime lens göz ölçüsünüde yaptırdık ama mithiş batma yapıyor gözde durmuyor gözler kızarıklık oluyor geri iadeside yokmuş param boşa gıtti...
18.04.2011
arkadaşla merhaba ilk defa lens alcam gözlerim koyu kahverengi nasıl görünür siz memnunmusunuz gözlerim koyu kahverengi olduğu için renk belli olur değilmi

Fuat B

  • 10.07.2011
ewet olur kardeşim cokta güzel olur bende aldım super oldu .)

Kadriye Ö

  • 11.10.2011
günlükmu cıkarıp takıyorsun yoksa aylık mı lenslerını

Eray K

  • 26.10.2011
Emre lensi çok erken yaşta kullanmaya başlamışsın sana tavsiyem fazla kullanmaman çünkü kornea giderek inceliyor ve eger gözünde miyop gibi her hangi bir göz problemin olursa ilerde lazer ile tedavi şansında azalır
YORUM YAPBu ürüne toplam 62 yorum yapıldı Puan: 4/5
Kalan karakter:

Scroll
Bizi Arayın
lensmarket.com kullanıcıları hakkımızda ne dedi?

Satışını yaptığımız ürünlerle ilgili yorumları bulabilirsiniz