Optima NaturalLook Renkli Numarasız yorumları

Optima NaturalLook Renkli Numarasız
Mükemmel
%43 (29)
Çok İyi
%16 (11)
İyi
%27 (18)
Fena Değil
%7 (5)
Çok Kötü
%3 (2)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 65 yorum yapıldı. Puan:3.8/5
19.11.2014
Senelerdir kullanırım Bausch + Lomb markasını kesinlikle en doğal olanı gri lensi mavisinide kullanmıştım, ama gri kadar doğal durmamıştı zaten maviye dönük bir gri renk. Ayrıca belirtrmek isterimki lensmarket.com diğer tüm lens sitelerinden daha ızlı ve daha uygun TEŞEKKÜRLER
26.10.2013
Light Green mi Dark Green mi karar veremiyorum bu yüzden alamadım bir türlü. Göz rengi kahverengi..

Banu Ç

  • 19.06.2014
bwn dark green sipariş ettim.

Özlem B

  • 27.08.2015
LİGHT GREEN KESİNLİKLE
26.04.2013
8.40 ve 8.70 neye göre karar vercez yardımcı olurmusunuz? :/
12.06.2012
Ben light green aldım gözlerim koyu kahverengi cok güzel durudu renginden memnunum ancak bulanık gösteriyor neden acaba..
16.05.2012
ilk defa lens alıcam ve gri deniyicem gözlerim koyu kahverengi sizce nasıl olur ? ve göz eğrisini nereden öğrenicez ?
03.03.2012
ya şimdi herkes bırsey dıyor tek bır lens mı 34 tl yoksa bır cıft lensmı 34 tl acaba bu konuda acıklama yapablıcek bırı varmı

Filiz G

  • 17.04.2012
tek bir gözün fiyatı 34 tl çift gözün 68 tl

Salih Ö

  • 15.01.2013
Ambalaj İçeriği :Plastik blister içerisinde 1 adet yazmışlar özelliklerde...
27.02.2012
ben yeşil lenste hangi rengi önerirsiniz ? bu markanın mavi ve grisini aldım sonderece memnunum.ama gri yeşil gibi durdu (göz rengim kahverengi ) yeşilde açık bir ton için kullananlar hangisini önerir ?
26.02.2012
Nasıl yani şimdi çiftini 68 TL ye alıp 1 yıl boyunca kullanabiliyor muyuz???

Sait Ş

  • 12.02.2013
evet kullanabiliyorsunuz dışardaki lens optiklerde lensler daha pahalı mesela burda aldığınız çift 68 tl olan renkli numarasız 1 yıılık lens dışarda 150tl 250 tl arası değişiyo bende light green kullanıyom açık yeşil çok memnunun en güzel renk bana göre
23.02.2012
bende light green aldım gözleerim koyu kahverengi çokta acayip durmadı ben memnunum
12.02.2012
Gözümüzün Temel Eğrisini nasıl öğreniceğiz

Atakan K

  • 16.05.2012
aynen nereden öğrenicez ?
21.11.2011
Ben blue rengini aldım fakat göze takınca burdaki gibi durmadı.Rengi çok cırtlak hiç burda göründüğü gibi değil ama artık almış bulundum.
18.11.2011
1 kutu içerisinde bir çift lens mi yoksa tekmi ?
26.10.2011
1 kutu içerisinde bir çift lens yok mu? yoksa tek mi?

Sinem K

  • 21.11.2011
tek var.2 kutu alman gerekiyor yani 34 tlx2
04.08.2011
bu markayı ilk defa alıyorum memnunmusunuz görüntü nasıl? özellikle gece.

Hesna A

  • 07.10.2011
ben lenslerin arasında en mükemmeli blue topaz özellikle benim gözüm kahve mavi takıyorum blue topazı yani daha kimse lensmi diye sormadi cogu kisi kendi göz rengim sanıyo

Eray K

  • 26.10.2011
blue topaz gözden göze değişiyor bende lens olduğu belli oluyor ben burdaki renklerin çoğunu kullanıyorum bana göre en güzelleri gri ve amazon yeşili

Uğur Ç

  • 05.04.2013
iki ğün önce eşime lens göz ölçüsünüde yaptırdık ama mithiş batma yapıyor gözde durmuyor gözler kızarıklık oluyor geri iadeside yokmuş param boşa gıtti...
18.04.2011
arkadaşla merhaba ilk defa lens alcam gözlerim koyu kahverengi nasıl görünür siz memnunmusunuz gözlerim koyu kahverengi olduğu için renk belli olur değilmi

Fuat B

  • 10.07.2011
ewet olur kardeşim cokta güzel olur bende aldım super oldu .)

Kadriye Ö

  • 11.10.2011
günlükmu cıkarıp takıyorsun yoksa aylık mı lenslerını

Eray K

  • 26.10.2011
Emre lensi çok erken yaşta kullanmaya başlamışsın sana tavsiyem fazla kullanmaman çünkü kornea giderek inceliyor ve eger gözünde miyop gibi her hangi bir göz problemin olursa ilerde lazer ile tedavi şansında azalır
YORUM YAPBu ürüne toplam 65 yorum yapıldı Puan: 3.8/5
Kalan karakter:

Scroll
Bizi Arayın