FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu yorumları

FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu
Mükemmel
%45 (307)
Çok İyi
%14 (95)
İyi
%16 (109)
Fena Değil
%7 (45)
Çok Kötü
%13 (92)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 623 yorum yapıldı. Puan:3.6/5
06.09.2010
Doğal dursun istiyorsanız kesinlikle hareli yeşil diyorum Kimse lens olduğunu anlamıyordu
21.08.2010
ben gümüş grisini aldım rengi muhteşem görünüyor daha önce mavi kullanıyordum ama bu renkten çok memnun kaldım gözlerim kahverengi bu lensi taktığımda açık mavi-gri arası bi renk elde ettim tavsiye ederim
10.08.2010
ya yardım edin bu markanın ela rengi çok mu böyle çırtlak yoksa kahverengi alıcam hangisinin tonu daha iyi ben koyu kahve gözlüyüm kullanan vrsa yardım etsin lütfen...
26.07.2010
gümüş griyi aldım.fakat çok büyük diası.buda çok yapay gözükmesine neden oluyor.
25.07.2010
Lensmarkete hızlı teslimatından ve ilgisinden dolayı önce teşekkür etmek isterim. Lense gelince pek memnun kalmadım renk açısından doğal duruyor. Ancak sanki dumanlı ve sisli bir görüntü oluştu gözlerimde. Belki de bana uygun olmayan bir lenstir.
23.07.2010
benim bugun elime geçti hafif lens yokmuş gibi durmuyor gözünde ama ben yeşilini aldım harika durdu tavsiye ederim
13.07.2010
merhaba arkadaslar.oncelıkle cok hızlı bır sıte bugun sprş veryorsun yarın kapıda .yalınız dıası bıraz buyuk geldı. ben 14.20 kullanıyordum 14.50 bıraz buyuk geldı daha ırı gozler ıcın. ama genede kullanıyorum.fazla muhım bır sorun yasamadım.
25.06.2010
parlak mavi lens hem diası büyük olduğundan mı nedir bulanık gösteriyor hem de film setinden fırlamış gibi oldum takınca, uzaktan bakınca çok güzel bir mavi ama yaklaşınca acayip yapay ve fazla canlı bir rengi var, alacakların dikkatine, seçim sizin!
24.06.2010
dün akşam 6 gibi freshlook parlak mavi lens siparişi verdim ve bugün öğlene doğru doğru bana ulaştı, bu kadar çabuk beklemiyrdm açıkcası, eve gidip hemen deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Hızınız ve ilginiz için teşekkürler.

Evren E

  • 05.11.2012
aynı dertten bende muzdarıbım. bulanık gosterıyorr-cok rahatsızımm !!!!
23.06.2010
Dia sı fazla olduğundan göze tam oturmuyor, bulanık görüşe neden oluyor. Gözleriniz normalden bayaa büyükse alın, yoksa tavsiye etmem.
20.06.2010
yha bana bi yardım edebilirmisiniz? bn qözlük kullanıyorum lens istiyorum ama kendi qöz renqimden başka renk istiyorumm bu hem renkli hem numaralı mı ? yoksa ikisinden biri mi ? ben hem renkli hem numralı istiyorum ödeyeceğim fiyat değişir mi ?
27.04.2010
2 kutu ürün 2 ayrı renk aldım aldım.ama1 tane kutu var.sımdı tekın koydum dıgerını artık yanına koyarım:):)neyse ama gercekten ıyı bı sıte urunler 1 gunde geldı.tesekkurler lens market
13.04.2010
Koyu kahve gözleriniz varsa hareli yeşil çok doğal duruyor ben bugün aldım kararsız kalanlara tavsiye ederim.1 günde ürünler elime ulaştı lensmarkete teşekkür ederim.
08.04.2010
24 saat içinde ulaştı lenslerim, yeni zümrüt yeşili ve yeni gri renkleri de beklediğimden daha güzel çıktı.Teşekkürler.

Zülal B

  • 12.06.2011
dün sipariş etmiştim lensimi... koyu kahve gözlüyüm herkes hareli yeşil al dedi... bakalım nasıl olacak daha elime ulaşmadı!!!!
15.03.2010
bende s pariş verecem ay sonuna dogru ama bu lensler kaç aylık beni bilgilendirirseniz sevinrim 2 kutu alıcam.. şimdiden teşşkürler
03.03.2010
renk şeçenekleri bende açılmıyor. Acaba sorun sitede mi bilgisayarımda mı?
02.03.2010
Ben cumartesi günü sipariş verdim stok da olmadığını söylediler salı günü elinize ulaşır dediler işallah ulaşır :)
17.01.2010
gerçekten güzel bi ürün, sipariş verdiğimde stoklarda olmamasına rağmen 2 gün sonra elime geçti teşekkürler lensmarket
28.09.2009
1 kutuda 2çift lens var, sen 2 kutu lens alacaksın, seçiminde sağ göz numaranı ve sol göz numaranı gireceksin, toplam 4 çift lensin olacak 2 si aynı diğer 2si aynı numara olacak.. beninde 2 göz numaram farklı bu şekilde yapman gerekiyor...
14.09.2009
arkadaşlar bende lens almayı düşünüyorum. her 2 göz numaramda aynı bu yüzden 1 kutu almak istiyorum fakat sağ ve sol göz numaramı girdiğimde her ikisindende 1 kutu diye girmem gerekiyor.1 kutuda 2 adet lens varmış.beni bu konuda aydınlatır mısınız ?
20.08.2009
hareli safiri kullanıyorum, çok memnunum ayrıca bu siteyi çok seviyorum, sparişim 1 gün içersinde elimde oluyor, teşekkürler lens market..
11.08.2009
GERÇEKTEN SÜPER BİR ÜRÜN BEN SU ANDA KULLANIYORUM VE OLDUKÇA İYİ BİR VERİM ALDIM.BUNCA SENE GÖZLÜĞÜN HAMALLIĞINI YAPMISIM.TEŞEKKÜRLER LENSMARKET.
27.07.2009
tek kelimeyle mükemmel bir renk hareli gümüş gri... ve kullanımı çok rahat gözümde herhangi bir batma,yanma vs. olmadı.. size olan güvenim ilk günkü gibi devam ediyor lens market :)

Hacer A

  • 01.07.2014
hareli gümüş gri koyu kahve gözde hangi renk durur:? lensin diası önemlimi
YORUM YAPBu ürüne toplam 623 yorum yapıldı Puan: 3.6/5
Kalan karakter:

Scroll
Bizi Arayın