Freshlook Colorblends Renkli Numaralı yorumları

Freshlook Colorblends Renkli Numaralı
Mükemmel
%45 (282)
Çok İyi
%14 (88)
İyi
%16 (100)
Fena Değil
%7 (43)
Çok Kötü
%14 (88)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 596 yorum yapıldı. Puan:3.5/5
09.03.2014
geceleri uyuyabılıomuyuz yoksa her gece cıkartmak zorundamıyız?
04.03.2014
hareli blue kullanıyorum yıllardır harika memnunum
01.03.2014
Hızlı teslim ve herhangi bir eksiklik olduğunda telefonla aradığnız için teşekkürler.
23.02.2014
1 kutu lensi ne kadar süre kullanabiliyoruz içinde kaç kutu oluyo?
14.02.2014
Puslu gosteriyor diyenlere lensleri ilk actiginizda iyice elinizde temizleyin ozaman pus gidiyor
11.01.2014
arkadaşlar ya dediğiniz gibi bir ktu iaretliyorum sag ve sol göz iin fiyat 2 katına cıkıyo nasıl bu iş ?

Hicran D

  • 13.02.2014
sağ gözü ve sol gözü ayrı ayrı işaretlerseniz iki kutu sipariş edecek gibi olursunuz. eğer gözlerinizin derecesi aynıysa sadece sağ göz işaretlemeniz yeterli.
02.01.2014
mükemmel bir hizmet kalitesi tebrik ederim.
17.11.2013
Merhaba arkadaşlar gözlerim kahverengi. Uzun zamandır Freshlook harel yeşil rengi kullanmakdayım açıkçası herkez çok beğendi fakat çok damarlı bir yapısı var ve bence doğal durmuyor.acaba normal yeşil renk alsam çok yapay dururmu deneyen varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler....

Melike K

  • 30.12.2013
haresizler kesinlikle daha doğal ve pörtlek durmuyor haresiz yeşil kullandım öyle çok memnun kaldım ki tavsiye ederim
24.10.2013
Şeffaf lens kullanmaya alışmış kişiler için başta kullanması zahmetli olsa da sonradan alışılıyor ve çok doğal görünüyor. Gözlerinizin ikisi de aynı numara ise bir kutu için sağ veya sol demesi kafanızı karıştırmadan kaç numara ise onu seçiniz.
22.10.2013
freshlook püre hazel lenslerim geldi ben bu kadar dandik bir lens daha görmedim sakın kanmayın paranıza yazık olur cin çarpmışa döndü gözlerim üstelıik lens çapı da çok büyük benim gözüme bile!!
18.10.2013
anlamadığım birşey var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sipariş verirken sol ve sağ seçeneğinde 1 kutu ıstıyorumu işaretleyince fıat 2 katına çıkıyor bu durumda tek 1 tanesinimi işaretlemem lazım 1çift lens lazım bana.

  • 21.10.2013
az önce ben de sipariş vermek istedim. bir kutu yazdığım halde ikişer kutu görünüp fiyatlandı. sistemsel bir sorun var sanırım. şimdilik sipariş vermekten vazgeçtim. kısa sürede düzelir umarım.
08.09.2013
Merhaba arkadaşlar! Öncelikle esmerim,mavi numaralı lens almayı düşünüyordum ama yorumları okudukça hareli gümüş gri rengine ısındım.(Mavi gibi gözüküyor dıyorlar) Klasik bir soru olucak ama 'Yakışırmı?'demek istiyoum yada hangi renk yakışır? Birde hareli gümüş gri rengi dogal duruyormu? Gözlükçü aynısına kullanım süresının 3 ay olduğunu söylemişti.Hangısı daha dogrudur? Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

Merve E

  • 12.09.2013
Ben hareli gümüş gri kullandım ve gerçekten çok doğal, mavi duruyor. Benim gözlerim koyu kahve ama açık tatlı bir mavi tonu görünüyor, kimse en başta lens olmadığı doğal göründüğünü söyledi. :)

Zeynep Y

  • 21.10.2013
Merhaba, Ben kahverengi gözde hareli gümüş gri denedim, ve doğal durduğunu düşünmüyorum, doğallık tabii göreceli bir kavram burada ama ilk bakışta lens olduğu anlaşılıyor.

Merve E

  • 11.11.2013
hareli parlak mavi ve zümrüt yeşiline göre kesinlikle doğal
07.09.2013
Hareli ela ya da düz ela orta kahve gözde duruşunun bilen var mı ? Ya da deneyen :)
01.09.2013
Yaklaşık 6 senedir lens kullanıyorum eskişehirde gözlükcülere vermiş oldugum siparişler 2-3 günde elime ulaşiyordu yanlışlık olduğu zamanda bi 2-3 gün daha atıyordu lens market e çok tesekkurler siparis verdikten ertesi gunu lens lerim elime ulaştı vede oldukça ekonomik.
28.08.2013
Hem fiyatları çok uygun hem de 2 kutu lense solüsyon hediyem oldu, ve dün akşam sipariş ettiğim ürünler bu sabah elimdeydi. Paketleme vb. herşey mükemmel, ben artık lenslerimi hep buradan alırım :)
13.08.2013
Gerçekten böyle bir çalışma prensibi görmedik internet alışverişinde.Dün akşam 5 te aldığım ürün sabah 4.45 itibariyle samsuna ulaşmış durumda.Hızlı transfer için teşekkürler...
11.08.2013
Kahverengi gözlerde hareli gri nasıl durur?

Merve E

  • 12.09.2013
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201759696180933&set=a.1642921439710.2087415.1437064659&type=1&theater
11.08.2013
Arkadaşlar ben dia 14 olan bi lens kullanıyodum, bunun 14.50 fark eder mi?
21.06.2013
Yıllardır internetten alıveriş yapıyorum daha önce aldığım bir ürün hiç bu kadar hızlı gelmemişti. Dün sipariş verdiğim lensler bugün elimde. Üstelik İstanbul'dan Giresun'a. 9 yıldır lens kullanıyorum daha önce sizi keşfetmemiş olduğum için utandım kendimden :))
20.06.2013
Gözlerim kahverengi ve biraz büyük. Hareli mavi kullansam doğal görünürmü??
22.05.2013
1 kutuda 2 tane olması 15 günde bir değişim mi yoksa 2 aylık kullanım mı?
13.04.2013
ben 1 yıldan fazladır bu lensi kullanıyorum.-2.25 gözlerim iri olduğu için tam kapatıyor.gözleriniz küçükse tavsiye etmem...pus sorunu çok nadir var...hareli yeşilini ve grisini kullandım.göz rengim açık kahve olduğu için kimse lens olduğunu anlamıyor bile...özellikle hareli yeşili tavsiye ediyorum çok doğal duruyor...
09.04.2013
arkadaslar daha önce zümrüt yesili ve gümüş grisi kullandım. gözlerim normalde kahverangi hangi rengi kullansam daha dogal durur acaba ?
03.04.2013
Ben bunun grisini daha önce kullanmıştım. Evet bir miktar pus var ve çapı büyük olduğu için kayma da yapabiliyor ama bu fiyata da daha iyisini bekleyemezsiniz. Renkler bousch&lomba göre daha doğal duruyor ve bence fiyatına göre gayet de başarılı bir lens.
23.01.2013
arkadaşlar ben bu 1kutu layını anlamadım 2 adet sipariş etmek istiyorum ama bu 1 kutunun içinde tek lens mi war yoksa 2 ade mi şimdi farklı renk sipariş ederim yanlış gelir acil cwp

Özlem Zühal K

  • 23.01.2013
bir kutunun içinde aynı numaraya sahip 1 çift lens olur
23.01.2013
Freshlook yeşil hareli lens aldım fakat acayip bir pus var.Daha önce air optix ve bausch lomb kullandım fakat onlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Zehra U

  • 08.02.2013
Ya ben anlamadım 1 kutu lens aldık diyelim.Benim sağ gözüm bozuk sadece işaretledik numaralarını ayrı ayrı o zman ayrı ayrı 2 kutudamı gelcek yok 1 kutuda mı? ayrı ayrı gelirse iki kutu lens parasımı ödeyeceğiz?biri açıklasın lütfen

Yaşar D

  • 16.03.2013
pus yapmasının yanında, takmak da uğraştırıyor göze çabuk uyum sağlamıyor ve akşam ışıklarda aşırı parlama yapıyor...
17.01.2013
ya böyle bişi olamaz be kardeşim hareli zümrüt yeşili lens aldım canavar gibi oldum ya, insanlar korktu benden resmen görüntü bulanık sıkıntı çok büyük. memnunıyet 0 :((
16.01.2013
hareli gümüş grisi aldım renk çok güzel ve cok doğal duruyor ancak cok puslu gösteriyor ters çevirip takınca daha da puslanıyor ve batıyor bir çözüm öneriniz var mı?

Elif Y

  • 02.12.2013
lens ters çevrilip nası takılır öyle şey olmaz
15.01.2013
ya bir şey sormak istiyorum bilen varsa yardım edebilir mi lensi aldık diyelmi actık bir kere taktık sonra bir ay takmadık daha sonra tekrar kullanabilirmiyiz

Yasemin K

  • 08.04.2013
takmadığın sürece lens suyunda beklet herhangi birşey olmaz.
14.01.2013
Selamlar... Gözlerim ela renginden ve renkli lensler den bana en iyi giden renk hangisi olur ? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ? :)
12.01.2013
3 defa alışveriş yaptım gerçekten hizmet kalitesi yüksek bi site,hareli yeşil numaralı lens ve focus şeffaf numaralı siparişi verdim fakat renkli lenslerin numarasını yanlış işaretlediğim için arayıp doğru olup olmadığını teyit ettirdiler çok ilgililer,siparişi onayladıktan sonra 24 saat bile geçmeden lensler bana ulaştı.teşekkürler lensmarket.bu arada hareli yeşil gerçekten doğal duruyo tavsiye ederim ;)
11.01.2013
I have to say that I'm quite impressed with the service and the fact that there was even someone there to speak with me in English is an extra bonus. About the contacts, they are comfortable enough but they seem to get a bit blurry at time which is weird since I've never had that problem before, maybe it's because I haven't worn contacts in almost 2 years so my eyes are just not used to them anymore. Either way, I'm quite satisfied, with the service especially. :)

Ayşe B

  • 24.01.2013
canım bir kutuda iki tane mi yoksa bi tane mi nasl oluyor.ben sadece 1 çift sipariş edecemde..sağol şimdiden :)
30.12.2012
Ben de hareli zümrüt yeşili kullanmaya başladım. Renk çok doğal ancak lens çok puslu gösteriyor. Saydam lensimden çok memnunum ama bu lens puslanması yüzünden neredeyse başımı ağrıtıyor :S
05.12.2012
iki seferdir lenslerimi buradan almaktayım gayet memnunum iyi çalışmalar..

Koray U

  • 17.06.2013
bende ilk defa burdan almıştım 3 yıl önce. halen burdan alıyorum.
30.11.2012
İlk defa internetten lens aldım ve inanılmaz memnun kaldım.Ertesi gün lenslerim elime ulaştı.Renk de harika çıktı.Teşekkürler.
29.11.2012
Daha öncede renkli lens kullandım ama bu kadar rahat değildi.Bunlar çok rahat sanki saydam lens takıyor gibiyim. Ayrıca Lens market siparişimi hemen kargoya verdi ve 24 saat olmadan sipariş elime ulaştı.
03.11.2012
Dün saat 14:10 da verdiğim sipariş, 24 saat dolmadan şuan elimde. Bu kadar iyi hizmet verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Lense gelince gayet hoş ve rahat. Tüm ekibinize teşekkürler.
09.10.2012
aylık planlı degısım ne oluyor. iki adet var dıyo. iki ay mı kullancagız yoksa toplamda bır ay mı =)
09.10.2012
Merhaba, Lens elime bugün ulaştı bikaç saattir takıyorum ve inanılmaz bir bulanıklık ve batma yaptı hiç memnun kalmadım :( hareli yeşil almıştım ama hiç beklediğim gibi olmadı
06.10.2012
Merhaba lens kullanmaya 2ay önce başladımfakat çok memnunum saydam lens kullanıyorum fakat ilk defa hareli yeişl aldım renkli demenek istedim gözlerimkahve umarım doğal olur görüntü...
04.10.2012
Hareli yeşil ve düz yeşil lens siparişi verdim, düz yeşili daha önce kullanmış ve çok beğenmiştim, hareli yeşilin düz yeşil kadar doğal görünmediğini farkettim. Siparişim 1 gün gibi kısa sürede geldi. Lens markete çok teşekkür ederim.
02.10.2012
astigmatlı gözler için renkli lens yok mu acaba?

Murat G

  • 17.12.2012
0,25 numara büyük alabilirsiniz. 1,5 ise 1,75 gibi

Kader K

  • 18.12.2012
teşşekkür edrim keşke 2 ay önce bilseydim seneye kaldı artık renkli lensler...
23.08.2012
bende hareli gümüş gri sipariş ettim 1 haftadır kullanıyorum çok mennunum oldukca rahat ayrıca pc başındada sorun yaratmıyor kargoda tesliminde de hızlı bi site isteyen arkadaşlara tavsiye ederim :D
21.08.2012
ben fresslook haresiz gri olarak bana bildirildiği gibi misty gray sipariş ettim o kadar kötü ki hi daha önce kullandğm renkle alakası yok.müeri hizmetlerine defalarca sordum buradan defalarca yazdım bana haresiz grinin değişip misy gray olduğunu sölediler resmen ok oldum açtğm için herhengi bir çareside yok asla buradan sipariş vermem daha
11.08.2012
Bal rengi aldım Çok hoş tavsiye ederim. Oldukça doğal duruyor. Ayrıca Lensmarket'e sonsuz teşekkürler. Samsun'da oturmama rağmen siparişten 1 gün sonra lenslerim elimde oldu :)

Kübra Ç

  • 30.12.2012
Doğukan nasıl duruyor bal rengi doğal mı direk bakınca çok mu dikkat çekiyor ben mavi yeşil filan kullandım lens oldugu belliydi ama belli olmuyordu
09.08.2012
İKİ KUTU İKİ AYRI RENK ALACAĞMM AMA BİRŞE Y ANLAMDIM BURADAN NASIL YAPACAĞM

Ünzile Başak E

  • 14.08.2012
iki göz numaranız da aynı ise sağ göz için bir renk sol göz için de istediğiniz diğer rengi 1 kutu olarak işaretleyip alabilirsiniz. ben o şekilde alıyorum iki farklı rengi örneğin sağ göz için saf elayı işaretlerken sol göz için yeşil rengi işaretleyip birer kutu alıyorum .

Songül Y

  • 15.08.2012
teşekkürler başakk halletim elimde lensler şuan:))
04.08.2012
yorumları okuyarak hareli gümüş gri aldım yeşil istiyordum ama herkes memnun olduğu için bu rengi aldm ve okadar çok yakıştıki çok doğal duruyo lensmarket ekibine sonsuz teşekkürler sorunsuz alışveriş sağladılar herkese tavsiye ediyorum :)
14.07.2012
çook teşekkür ederim hareli yeşil aldım çok gerçekçi lens olduğu anlaşılmıyo bile.Ayrıca ısmarladıktan bi gün sonra elimde oldu çok teşekkürler lens market ben aynı lensleri 200 liraya almıştım burda 60 liraya aldım :)
05.07.2012
az önce siparisi verdim tek çekincem dia 14.00 yada 14.50 lens recetemi bulamadım hatırlayamadım tam olarak umarım büyük problem olmaz.

Gürkan A

  • 06.07.2012
24 saat olmadan elime ulasti gercekten mukemmel bi hizmet kaliteniz var ilk lens deneyimim 3. saati geride bıraktım ve hala takamadım =)
02.07.2012
6 yaşından bu yana mecburi olarak lens kullanıyorum ve her sene gözlükçülere ödediğim yüksek fiyatlardan illallah etmiştim.4 senedir "Lensmarket"ten yaklaşık 15 kutu kadar lens aldım.Hiç birinde ne kargo sorunu yaşadım nede başka bir sorun.Fiyat olarak da gayet uygun.Hizmetinizden dolayı teşekkürler "Lensmarket" Ayrıca lenslerin bulanıklığından şikayetci olanlar lensi ters çevirip taksın :)
YORUM YAPBu ürüne toplam 596 yorum yapıldı Puan: 3.5/5
Kalan karakter:

ScrollBizi Arayın