FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu yorumları

FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu
Mükemmel
%45 (303)
Çok İyi
%14 (94)
İyi
%16 (109)
Fena Değil
%7 (44)
Çok Kötü
%13 (90)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 615 yorum yapıldı. Puan:3.6/5
15.07.2014
arkadaslar lensleri aksam uyurkende taksak sorun olurmu yoksa çıkartmamızmı lazım ? tercihim hareli gümüş gri :)
10.07.2014
Merhabalar ben bu markanın -2 drce yeşil rengini aldım üzerinde gözle görünr bir şekilde f ve l harfleri var bunlar ne anlama geliyor ?

Gonca Gül Y

  • 14.07.2014
Ben de o harfleri ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. FreshLookn'un FL'si olduğunu tahmin ediyorum :D ama çok saçma. Bunca yıldır lens kullanıyorum ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.

Serap B

  • 09.08.2014
Lensin tersini düzünü anlamanız için o ibareler
08.07.2014
Lensmarket ailesine çok teşekkür ediyorum ilk defa alışveriş yaptım ve bundan sonraki alışverişlerimlerin tek adresi olacak hiç şüphe yok hem hızlı kargosu hemde uygun fiyatı. Aynı lensi bulunduğum yerde iki katı fiyatına alıyorsunuz ama lensmarket uygun fiyatından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
01.07.2014
lenste dia 14.2 freshlookta ise 14.50 bişey fark edermi?
01.07.2014
sag ve sol göz numaraları ayrı ayrımı alınıyor
13.06.2014
Uzun zamandır şeffaf numarali lens kullanıyorum.pure hazel, hareli yeşil ve son sipariş ettigim duz yesili denedim.hareli yeşil hadi bi nebze ama duz yeşil çok fena.gozleriniz bakin lens taktim diye bağırıyor adeta.bu arada gözlerim koyu kahverengi.yorumları okuyup yeşilin doğal durduğuna inanarak sipariş verdim.ama anladım ki yeşil ben de olmuyormuş.pure hazel en iyisi bence.bir de bir istek ; lütfen solotica lensleri de satın, lutfen.ve taksit imkânı,ilgi,kargo hizi dolayısıyla lensmarket e tesekkur ediyorum ..

Gonca Gül Y

  • 14.07.2014
Ben de düz yeşilin güzel olduğunu duyup almıştım ama berbat çıktı. Böyle yosun yeşili gibi değişik bi yeşili var ve hiç doğal durmuyor. Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum.
12.06.2014
iyi günler ben renkli lens almak istiyorum gözlerimin doğal rengi yeşil ama çok belli olmuyor. göz rengimin daha belirgin olması ve meraktan dolayı yeşil renkli lens almak istiyorum ve doğal durmasını istiyorum hangi lensi önerirsiniz.. şimdiden teşekkürler..

Ali A

  • 14.06.2014
O zaman zümrüt yeşilini öneririm. Tabi karar yine senin. Güzellik sonuçta göreceli bir kavramdır... Daha önce kullandım ve çok ama çok memnun kaldım... Ondan sonra hareli yeşil deneyecektim ama vazgeçtim. Kullanan bir arkadaşım vardı. Dikkat edince şunu farkettim ki renk olarak doğal duruyor ama kesinlikle belirgin bir rengi olduğunu düşünmüyorum...
11.06.2014
ben şuan saydam lens kullanıyorum 1 ay sonra renkli almayı düşünüyorum.Renklilerde puslu görüntü olduğunu söylüyorlar yardımcı olur musunuz.

Ali A

  • 11.06.2014
Ben bu duruma kesinlikle katılmıyorum. Yaklaşık 5 aydır numaralı renkli lens kullanıyorum ve çok da rahat. Bu sizin bahsettiğiniz durum lensi kullanan kişinin onları nasıl kullandığı ile ilgilidir.

Ali A

  • 11.06.2014
Ben bu duruma kesinlikle katılmıyorum. Yaklaşık 5 aydır freshlook renkli numaralı lens kullanıyorum ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bu iki sebepten kaynaklanıyor olabilir. Birincisi kullanıcıyla alakalı bir durum olabilir... ikincisi ise kullanıcının kullandığı lens solüsyonu ile ilgili olabilir. Eğer solüsyon ''' Renu ''' ise böyle bir sorunu yaşamak neredeyse kaçınılmazdır... Ben ilk bir aylık lensimde renu aldım ve çok pişman oldum. Şu anda ''' Bio True ''' kullanıyorum ve çok memnunum. ...
05.06.2014
1 kutuda kac tane lens var
19.05.2014
arkadaşlar hareli mavi nasıl yapay duruyor mu lütfen cevaplarmısınız
11.05.2014
sorun su cevaplarsanız sevınırım: 1. dıa 14.5 ama benm bc 8.7 sorun yasar mıyım buradaki 8.6 mıs 2.sorumsa astıgmat var bu lesnlerden kullanamaz mıyım
24.04.2014
hareli yeşil güzel,gümüş gri bildiğin mavi ama biraz belli,amazon yeşil facia açık kahve gözlerim.hareli menekşe deneyen varmı
16.04.2014
Merhaba arkadaşlar ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum renkli lens almak istiyorum ancak şöyle bir tezatlık var benim kullandığım lenslerin DIA 14.20 BC 8.60.Renkli lenslerde dia 14.20 yok 14.50 alsam sorun yaşar mıyım?Yardımcı olabilir misniz acaba ???*

Bahar A

  • 28.04.2014
Benimde sizinkiye aynı. benim gözde lens sürekli kayıyordu o yüzden de görüntü net degildi freshlooktan memnun kalmadım
07.04.2014
arkadaşlar ben 3 yıldır freshlook hareli yeşil kullanıyorum, gözlerim k.rengi çok doğal durduğunu ve çok yakıştığını soylediler hep.fakat sıkıldım hareli gümüş gri kullanmak istiyorum kullanan var mı? yorumlarınızı bekliyorum

Tuğba Hilal K

  • 19.04.2014
mrb tuğçe bende senin gibi düşünmüştüm gümüş gri aldım ama tavsiye etmem çok yapay duruyo ne renk olduğu belli değil tabi yine karar senin
27.03.2014
hizmetinizden çok memnunum çok teşekkürler yıllardır hareli gri kullanıyorum yine aynısını aldım ama grinin renginde değişiklik yapmışlar eskiden daha güzeldi
25.03.2014
Ürünü sipariş verdim uzak mesafe olmasına rağmen 1 gün içinde adresime yolladılar.ben böyle sürat görmedim teşekkürler lensmarket.
23.03.2014
Arkadaşlar kutu içeriğinde kaç lens var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
17.03.2014
14/03/2014 tarihinde vermiş olduğum sipariş hızlı ve ara bilgilendirmeli bir teslim süreci ile 17/03/2014 tarihinde tarafıma ulaştı. Teslim edilecek ürünün zarar görmemesi adına kutuya konularak düzgün bir paketleme yapılmıştı.Sitenizi ilk defa kullandım ve çok memnun kaldım.Mükemmel müşteri deneyiminiz için teşekkür ederim. Saygılarımla.
12.03.2014
teşekkürler lensmarket kısa sürede teslim aldım.
09.03.2014
geceleri uyuyabılıomuyuz yoksa her gece cıkartmak zorundamıyız?
04.03.2014
hareli blue kullanıyorum yıllardır harika memnunum
01.03.2014
Hızlı teslim ve herhangi bir eksiklik olduğunda telefonla aradığnız için teşekkürler.
23.02.2014
1 kutu lensi ne kadar süre kullanabiliyoruz içinde kaç kutu oluyo?
14.02.2014
Puslu gosteriyor diyenlere lensleri ilk actiginizda iyice elinizde temizleyin ozaman pus gidiyor
11.01.2014
arkadaşlar ya dediğiniz gibi bir ktu iaretliyorum sag ve sol göz iin fiyat 2 katına cıkıyo nasıl bu iş ?

Hicran D

  • 13.02.2014
sağ gözü ve sol gözü ayrı ayrı işaretlerseniz iki kutu sipariş edecek gibi olursunuz. eğer gözlerinizin derecesi aynıysa sadece sağ göz işaretlemeniz yeterli.
02.01.2014
mükemmel bir hizmet kalitesi tebrik ederim.
17.11.2013
Merhaba arkadaşlar gözlerim kahverengi. Uzun zamandır Freshlook harel yeşil rengi kullanmakdayım açıkçası herkez çok beğendi fakat çok damarlı bir yapısı var ve bence doğal durmuyor.acaba normal yeşil renk alsam çok yapay dururmu deneyen varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler....

Melike K

  • 30.12.2013
haresizler kesinlikle daha doğal ve pörtlek durmuyor haresiz yeşil kullandım öyle çok memnun kaldım ki tavsiye ederim
24.10.2013
Şeffaf lens kullanmaya alışmış kişiler için başta kullanması zahmetli olsa da sonradan alışılıyor ve çok doğal görünüyor. Gözlerinizin ikisi de aynı numara ise bir kutu için sağ veya sol demesi kafanızı karıştırmadan kaç numara ise onu seçiniz.
22.10.2013
freshlook püre hazel lenslerim geldi ben bu kadar dandik bir lens daha görmedim sakın kanmayın paranıza yazık olur cin çarpmışa döndü gözlerim üstelıik lens çapı da çok büyük benim gözüme bile!!
18.10.2013
anlamadığım birşey var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sipariş verirken sol ve sağ seçeneğinde 1 kutu ıstıyorumu işaretleyince fıat 2 katına çıkıyor bu durumda tek 1 tanesinimi işaretlemem lazım 1çift lens lazım bana.

  • 21.10.2013
az önce ben de sipariş vermek istedim. bir kutu yazdığım halde ikişer kutu görünüp fiyatlandı. sistemsel bir sorun var sanırım. şimdilik sipariş vermekten vazgeçtim. kısa sürede düzelir umarım.
08.09.2013
Merhaba arkadaşlar! Öncelikle esmerim,mavi numaralı lens almayı düşünüyordum ama yorumları okudukça hareli gümüş gri rengine ısındım.(Mavi gibi gözüküyor dıyorlar) Klasik bir soru olucak ama 'Yakışırmı?'demek istiyoum yada hangi renk yakışır? Birde hareli gümüş gri rengi dogal duruyormu? Gözlükçü aynısına kullanım süresının 3 ay olduğunu söylemişti.Hangısı daha dogrudur? Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

Merve E

  • 12.09.2013
Ben hareli gümüş gri kullandım ve gerçekten çok doğal, mavi duruyor. Benim gözlerim koyu kahve ama açık tatlı bir mavi tonu görünüyor, kimse en başta lens olmadığı doğal göründüğünü söyledi. :)

Zeynep Y

  • 21.10.2013
Merhaba, Ben kahverengi gözde hareli gümüş gri denedim, ve doğal durduğunu düşünmüyorum, doğallık tabii göreceli bir kavram burada ama ilk bakışta lens olduğu anlaşılıyor.

Merve E

  • 11.11.2013
hareli parlak mavi ve zümrüt yeşiline göre kesinlikle doğal
07.09.2013
Hareli ela ya da düz ela orta kahve gözde duruşunun bilen var mı ? Ya da deneyen :)
01.09.2013
Yaklaşık 6 senedir lens kullanıyorum eskişehirde gözlükcülere vermiş oldugum siparişler 2-3 günde elime ulaşiyordu yanlışlık olduğu zamanda bi 2-3 gün daha atıyordu lens market e çok tesekkurler siparis verdikten ertesi gunu lens lerim elime ulaştı vede oldukça ekonomik.
28.08.2013
Hem fiyatları çok uygun hem de 2 kutu lense solüsyon hediyem oldu, ve dün akşam sipariş ettiğim ürünler bu sabah elimdeydi. Paketleme vb. herşey mükemmel, ben artık lenslerimi hep buradan alırım :)
13.08.2013
Gerçekten böyle bir çalışma prensibi görmedik internet alışverişinde.Dün akşam 5 te aldığım ürün sabah 4.45 itibariyle samsuna ulaşmış durumda.Hızlı transfer için teşekkürler...
11.08.2013
Kahverengi gözlerde hareli gri nasıl durur?

Merve E

  • 12.09.2013
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201759696180933&set=a.1642921439710.2087415.1437064659&type=1&theater
11.08.2013
Arkadaşlar ben dia 14 olan bi lens kullanıyodum, bunun 14.50 fark eder mi?
21.06.2013
Yıllardır internetten alıveriş yapıyorum daha önce aldığım bir ürün hiç bu kadar hızlı gelmemişti. Dün sipariş verdiğim lensler bugün elimde. Üstelik İstanbul'dan Giresun'a. 9 yıldır lens kullanıyorum daha önce sizi keşfetmemiş olduğum için utandım kendimden :))
20.06.2013
Gözlerim kahverengi ve biraz büyük. Hareli mavi kullansam doğal görünürmü??
22.05.2013
1 kutuda 2 tane olması 15 günde bir değişim mi yoksa 2 aylık kullanım mı?
13.04.2013
ben 1 yıldan fazladır bu lensi kullanıyorum.-2.25 gözlerim iri olduğu için tam kapatıyor.gözleriniz küçükse tavsiye etmem...pus sorunu çok nadir var...hareli yeşilini ve grisini kullandım.göz rengim açık kahve olduğu için kimse lens olduğunu anlamıyor bile...özellikle hareli yeşili tavsiye ediyorum çok doğal duruyor...
09.04.2013
arkadaslar daha önce zümrüt yesili ve gümüş grisi kullandım. gözlerim normalde kahverangi hangi rengi kullansam daha dogal durur acaba ?
03.04.2013
Ben bunun grisini daha önce kullanmıştım. Evet bir miktar pus var ve çapı büyük olduğu için kayma da yapabiliyor ama bu fiyata da daha iyisini bekleyemezsiniz. Renkler bousch&lomba göre daha doğal duruyor ve bence fiyatına göre gayet de başarılı bir lens.
23.01.2013
arkadaşlar ben bu 1kutu layını anlamadım 2 adet sipariş etmek istiyorum ama bu 1 kutunun içinde tek lens mi war yoksa 2 ade mi şimdi farklı renk sipariş ederim yanlış gelir acil cwp

Özlem Zühal K

  • 23.01.2013
bir kutunun içinde aynı numaraya sahip 1 çift lens olur
23.01.2013
Freshlook yeşil hareli lens aldım fakat acayip bir pus var.Daha önce air optix ve bausch lomb kullandım fakat onlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Zehra U

  • 08.02.2013
Ya ben anlamadım 1 kutu lens aldık diyelim.Benim sağ gözüm bozuk sadece işaretledik numaralarını ayrı ayrı o zman ayrı ayrı 2 kutudamı gelcek yok 1 kutuda mı? ayrı ayrı gelirse iki kutu lens parasımı ödeyeceğiz?biri açıklasın lütfen

Yaşar D

  • 16.03.2013
pus yapmasının yanında, takmak da uğraştırıyor göze çabuk uyum sağlamıyor ve akşam ışıklarda aşırı parlama yapıyor...
17.01.2013
ya böyle bişi olamaz be kardeşim hareli zümrüt yeşili lens aldım canavar gibi oldum ya, insanlar korktu benden resmen görüntü bulanık sıkıntı çok büyük. memnunıyet 0 :((
16.01.2013
hareli gümüş grisi aldım renk çok güzel ve cok doğal duruyor ancak cok puslu gösteriyor ters çevirip takınca daha da puslanıyor ve batıyor bir çözüm öneriniz var mı?

Elif Y

  • 02.12.2013
lens ters çevrilip nası takılır öyle şey olmaz
15.01.2013
ya bir şey sormak istiyorum bilen varsa yardım edebilir mi lensi aldık diyelmi actık bir kere taktık sonra bir ay takmadık daha sonra tekrar kullanabilirmiyiz

Yasemin K

  • 08.04.2013
takmadığın sürece lens suyunda beklet herhangi birşey olmaz.
14.01.2013
Selamlar... Gözlerim ela renginden ve renkli lensler den bana en iyi giden renk hangisi olur ? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ? :)
12.01.2013
3 defa alışveriş yaptım gerçekten hizmet kalitesi yüksek bi site,hareli yeşil numaralı lens ve focus şeffaf numaralı siparişi verdim fakat renkli lenslerin numarasını yanlış işaretlediğim için arayıp doğru olup olmadığını teyit ettirdiler çok ilgililer,siparişi onayladıktan sonra 24 saat bile geçmeden lensler bana ulaştı.teşekkürler lensmarket.bu arada hareli yeşil gerçekten doğal duruyo tavsiye ederim ;)
YORUM YAPBu ürüne toplam 615 yorum yapıldı Puan: 3.6/5
Kalan karakter:

Scroll
Bizi Arayın