FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu yorumları

FRESHLOOK Colorblends Numaralı İndirimli Lens Seti 4 Kutu
Mükemmel
%45 (306)
Çok İyi
%14 (95)
İyi
%16 (109)
Fena Değil
%7 (45)
Çok Kötü
%14 (92)
Puan verin:
Kalan karakter:

Uyarı: Aşağıda okuyacağınız yorumlar, kullanıcıların kendi marka deneyimlerini, hissiyat ve görüşlerini yansıtmaktadır. Her lens kullanıcısı farklı göz fizyolojisine sahip olabileceğinden, kendileri için geçerli gördükleri koşullar başka kullanıcılar için geçerli olmayabilir. Yorumları bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi rica eder, lens kullanmaya başlamadan önce göz doktorunuzu ziyaret etmeyi unutmamanızı hatırlatırız. Teşekkürler, Lensmarket.com.
Bu ürüne toplam 622 yorum yapıldı. Puan:3.6/5
23.01.2013
arkadaşlar ben bu 1kutu layını anlamadım 2 adet sipariş etmek istiyorum ama bu 1 kutunun içinde tek lens mi war yoksa 2 ade mi şimdi farklı renk sipariş ederim yanlış gelir acil cwp

Özlem Zühal K

  • 23.01.2013
bir kutunun içinde aynı numaraya sahip 1 çift lens olur
23.01.2013
Freshlook yeşil hareli lens aldım fakat acayip bir pus var.Daha önce air optix ve bausch lomb kullandım fakat onlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Zehra U

  • 08.02.2013
Ya ben anlamadım 1 kutu lens aldık diyelim.Benim sağ gözüm bozuk sadece işaretledik numaralarını ayrı ayrı o zman ayrı ayrı 2 kutudamı gelcek yok 1 kutuda mı? ayrı ayrı gelirse iki kutu lens parasımı ödeyeceğiz?biri açıklasın lütfen

Yaşar D

  • 16.03.2013
pus yapmasının yanında, takmak da uğraştırıyor göze çabuk uyum sağlamıyor ve akşam ışıklarda aşırı parlama yapıyor...
17.01.2013
ya böyle bişi olamaz be kardeşim hareli zümrüt yeşili lens aldım canavar gibi oldum ya, insanlar korktu benden resmen görüntü bulanık sıkıntı çok büyük. memnunıyet 0 :((
16.01.2013
hareli gümüş grisi aldım renk çok güzel ve cok doğal duruyor ancak cok puslu gösteriyor ters çevirip takınca daha da puslanıyor ve batıyor bir çözüm öneriniz var mı?

Elif Y

  • 02.12.2013
lens ters çevrilip nası takılır öyle şey olmaz
15.01.2013
ya bir şey sormak istiyorum bilen varsa yardım edebilir mi lensi aldık diyelmi actık bir kere taktık sonra bir ay takmadık daha sonra tekrar kullanabilirmiyiz

Yasemin K

  • 08.04.2013
takmadığın sürece lens suyunda beklet herhangi birşey olmaz.
14.01.2013
Selamlar... Gözlerim ela renginden ve renkli lensler den bana en iyi giden renk hangisi olur ? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ? :)
12.01.2013
3 defa alışveriş yaptım gerçekten hizmet kalitesi yüksek bi site,hareli yeşil numaralı lens ve focus şeffaf numaralı siparişi verdim fakat renkli lenslerin numarasını yanlış işaretlediğim için arayıp doğru olup olmadığını teyit ettirdiler çok ilgililer,siparişi onayladıktan sonra 24 saat bile geçmeden lensler bana ulaştı.teşekkürler lensmarket.bu arada hareli yeşil gerçekten doğal duruyo tavsiye ederim ;)
11.01.2013
I have to say that I'm quite impressed with the service and the fact that there was even someone there to speak with me in English is an extra bonus. About the contacts, they are comfortable enough but they seem to get a bit blurry at time which is weird since I've never had that problem before, maybe it's because I haven't worn contacts in almost 2 years so my eyes are just not used to them anymore. Either way, I'm quite satisfied, with the service especially. :)

Ayşe B

  • 24.01.2013
canım bir kutuda iki tane mi yoksa bi tane mi nasl oluyor.ben sadece 1 çift sipariş edecemde..sağol şimdiden :)
30.12.2012
Ben de hareli zümrüt yeşili kullanmaya başladım. Renk çok doğal ancak lens çok puslu gösteriyor. Saydam lensimden çok memnunum ama bu lens puslanması yüzünden neredeyse başımı ağrıtıyor :S
05.12.2012
iki seferdir lenslerimi buradan almaktayım gayet memnunum iyi çalışmalar..

Koray U

  • 17.06.2013
bende ilk defa burdan almıştım 3 yıl önce. halen burdan alıyorum.
30.11.2012
İlk defa internetten lens aldım ve inanılmaz memnun kaldım.Ertesi gün lenslerim elime ulaştı.Renk de harika çıktı.Teşekkürler.
29.11.2012
Daha öncede renkli lens kullandım ama bu kadar rahat değildi.Bunlar çok rahat sanki saydam lens takıyor gibiyim. Ayrıca Lens market siparişimi hemen kargoya verdi ve 24 saat olmadan sipariş elime ulaştı.
03.11.2012
Dün saat 14:10 da verdiğim sipariş, 24 saat dolmadan şuan elimde. Bu kadar iyi hizmet verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Lense gelince gayet hoş ve rahat. Tüm ekibinize teşekkürler.
09.10.2012
aylık planlı degısım ne oluyor. iki adet var dıyo. iki ay mı kullancagız yoksa toplamda bır ay mı =)
09.10.2012
Merhaba, Lens elime bugün ulaştı bikaç saattir takıyorum ve inanılmaz bir bulanıklık ve batma yaptı hiç memnun kalmadım :( hareli yeşil almıştım ama hiç beklediğim gibi olmadı
06.10.2012
Merhaba lens kullanmaya 2ay önce başladımfakat çok memnunum saydam lens kullanıyorum fakat ilk defa hareli yeişl aldım renkli demenek istedim gözlerimkahve umarım doğal olur görüntü...
04.10.2012
Hareli yeşil ve düz yeşil lens siparişi verdim, düz yeşili daha önce kullanmış ve çok beğenmiştim, hareli yeşilin düz yeşil kadar doğal görünmediğini farkettim. Siparişim 1 gün gibi kısa sürede geldi. Lens markete çok teşekkür ederim.
02.10.2012
astigmatlı gözler için renkli lens yok mu acaba?

Murat G

  • 17.12.2012
0,25 numara büyük alabilirsiniz. 1,5 ise 1,75 gibi

Kader K

  • 18.12.2012
teşşekkür edrim keşke 2 ay önce bilseydim seneye kaldı artık renkli lensler...
23.08.2012
bende hareli gümüş gri sipariş ettim 1 haftadır kullanıyorum çok mennunum oldukca rahat ayrıca pc başındada sorun yaratmıyor kargoda tesliminde de hızlı bi site isteyen arkadaşlara tavsiye ederim :D
21.08.2012
ben fresslook haresiz gri olarak bana bildirildiği gibi misty gray sipariş ettim o kadar kötü ki hi daha önce kullandğm renkle alakası yok.müeri hizmetlerine defalarca sordum buradan defalarca yazdım bana haresiz grinin değişip misy gray olduğunu sölediler resmen ok oldum açtğm için herhengi bir çareside yok asla buradan sipariş vermem daha
11.08.2012
Bal rengi aldım Çok hoş tavsiye ederim. Oldukça doğal duruyor. Ayrıca Lensmarket'e sonsuz teşekkürler. Samsun'da oturmama rağmen siparişten 1 gün sonra lenslerim elimde oldu :)

Kübra Ç

  • 30.12.2012
Doğukan nasıl duruyor bal rengi doğal mı direk bakınca çok mu dikkat çekiyor ben mavi yeşil filan kullandım lens oldugu belliydi ama belli olmuyordu
09.08.2012
İKİ KUTU İKİ AYRI RENK ALACAĞMM AMA BİRŞE Y ANLAMDIM BURADAN NASIL YAPACAĞM

Ünzile Başak E

  • 14.08.2012
iki göz numaranız da aynı ise sağ göz için bir renk sol göz için de istediğiniz diğer rengi 1 kutu olarak işaretleyip alabilirsiniz. ben o şekilde alıyorum iki farklı rengi örneğin sağ göz için saf elayı işaretlerken sol göz için yeşil rengi işaretleyip birer kutu alıyorum .

Songül Y

  • 15.08.2012
teşekkürler başakk halletim elimde lensler şuan:))
04.08.2012
yorumları okuyarak hareli gümüş gri aldım yeşil istiyordum ama herkes memnun olduğu için bu rengi aldm ve okadar çok yakıştıki çok doğal duruyo lensmarket ekibine sonsuz teşekkürler sorunsuz alışveriş sağladılar herkese tavsiye ediyorum :)
14.07.2012
çook teşekkür ederim hareli yeşil aldım çok gerçekçi lens olduğu anlaşılmıyo bile.Ayrıca ısmarladıktan bi gün sonra elimde oldu çok teşekkürler lens market ben aynı lensleri 200 liraya almıştım burda 60 liraya aldım :)
05.07.2012
az önce siparisi verdim tek çekincem dia 14.00 yada 14.50 lens recetemi bulamadım hatırlayamadım tam olarak umarım büyük problem olmaz.

Gürkan A

  • 06.07.2012
24 saat olmadan elime ulasti gercekten mukemmel bi hizmet kaliteniz var ilk lens deneyimim 3. saati geride bıraktım ve hala takamadım =)
02.07.2012
6 yaşından bu yana mecburi olarak lens kullanıyorum ve her sene gözlükçülere ödediğim yüksek fiyatlardan illallah etmiştim.4 senedir "Lensmarket"ten yaklaşık 15 kutu kadar lens aldım.Hiç birinde ne kargo sorunu yaşadım nede başka bir sorun.Fiyat olarak da gayet uygun.Hizmetinizden dolayı teşekkürler "Lensmarket" Ayrıca lenslerin bulanıklığından şikayetci olanlar lensi ters çevirip taksın :)
02.07.2012
ben de hareli gümüş gri aldım.renk harika duruyor..4 al 3 öde olması da çok cazip.piyasadaki fiyatlara göre de oldukça uygun.şimdi de kardeşim için sipariş verdim.teşekkürler lensmarket...
30.06.2012
Hareli safir gerçekten benim hoşuma gitti.o kadar çok sırıtmıyor.
25.06.2012
merhaba bende saydam lens kullanıyordum renkli lens deneyim dedim ama bu markadan hiç memnun kalmadım.gözümün birinde akıntı kızarma batma oldu ve kullanamadım iyi olduğunu duymuştum bu markanın ama...
17.06.2012
Arkadaşlar gayet hızlı ve piyasaya göre hesaplı, hediyeleriyle birlikte daha da uygun. Hareli gri konusunda yapılan tüm olumlu yorumlara katılıyorum.
08.06.2012
Lensmarketin hızı konusunda söyleyeceklerim aşağıdaki yorumlardan faklı olmayacak, hız memnuniyet verici. Ancak sipariş ettiğim freshlook renkli lensler çok büyük geldi, göze tam oturmuyor ve göz bebeğinin çevresinden gerçek göz rengi görünüyor.. Ve çok bombeli durduğu için yapay gözüküyor. Eğer gözleriniz 14.50 çapta değilse almayın derim. Ve koyu kahverengi gözde hareli zümrüt yeşil ve hareli gümüş griyi denedim. İkisi de doğal durmuyor, ama hareli gri daha iyi. Bu arada gri dediğime bakmayın, gözde baya mavi duruyor..

Sema K

  • 25.06.2012
evet bende hareli gümüş gri aldım basbayağı mavi duruyor
08.06.2012
MRB.. BEN LENS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM . DERECE OLARAK 2 SİDE AYNI NUMARA 2.50-2.50 ..ADET OLARAK SOL :1 KUTU SAĞ 1 KUTUMU YAZACAĞIM????

Sema K

  • 25.06.2012
evet bende hareli gümüş gri aldım basbayağı mavi duruyor

Serdar Y

  • 26.06.2012
sadece sağ yada soL 1 kutu sipariş vermen yeterLi oLacak senın içiN.
30.05.2012
Merhaba ilk kez internetten alacağım, yıllardır kullanıyorum ama sağı ve solu seçtiğim için 2 kutu almış gibi oldum. Zaten 1 kutudan çift çıkıyor ama bu sağ ve sol mevzusu kafamı karıştırdı. Yardımcı olur musunuz?
10.04.2012
TESEKKUR EDERİM DÜN AKŞAM SİPARİŞ VERDİM BUGÜN ELİMDE OLDU. HIZINIZ MÜKEMMEL SİPARİŞİM EKSİKSİZ ELİME ULAŞTI.. HERKESE TAVSİYE EDERİM LENS MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPMAYI.. :))

Emine G

  • 21.04.2012
Kesinlikle katılıyorum Lens Market harika,, siparişler çok hızlı ve eksiksiz,, ayrıca ürünler de kaliteli ve uygun fiyatlı ;)

Serdar Y

  • 26.06.2012
gözLerinin dereceLeri aynı ise tek bi kutu spariş vermen yeterLi sağ yada soL 1 kutu . zaten içinde 2 adet lens war bu senın işini görür.
02.04.2012
Ben Numaralı Lens Almak istiyorum ama Astigmatım var 1 yıldır astigmatlı lens kullanıyorum birşey farkedermi acaba astigmatsız numaralı renkli lens kullansam?
18.03.2012
arkadaşlar bende lens alcam.gözlerim koyu kahverengi.freshlook hareli parlak mavi lens almayı dusunuyorum.gözüme yakışırmı.yani mavi lensi takınca gözlerimdekı kahverengi belli olurmu.şimdiden teşekkurler

Seher S

  • 18.04.2012
Hareli Gümüş GRİ'sini Tavsiye Ederim Memnun Kalmassan Ben Veriyim Geri Parasını :) Aynısını Bende Kullanıyorum Normal Göz REngi Kahverengi Diyince Hiç Kimse İnanmıyor :)
10.02.2012
Lensi açtıktan sonra aylık kullanım süresi başlamış olurmu yoksa solüsyonunda muhafaza ettikten sonra açılmamış gibi korunabilirmi?

Hülya K

  • 12.02.2012
mrb paketi açtığınız anda isterseniz hiç kullanmayın süresi başlıyor diye biliyorum ben :)
08.02.2012
bugun optikçide sordum bu ürünü 3aylık kullanımlı dedi, ancak burda aylık değişim diyo yani 1kutu 1 ay. Hangisi doğrudur bu ürün 1aylık mı yoksa 3 aylık mı?
08.02.2012
dün öğleden sonra verdiğim siparişim bugün öğlen olmadan geldi ve taktım. güven ve hızınıza teşekkürler.
27.01.2012
ya bnm sağ ve sol gözm farklı derceleri bn ikisinedemi 1 kutu yazcam yoksa sadece 1 kutumu yazcam lften cwp wern spris wercm cnkü....

Işıl Ç

  • 30.01.2012
numaralarınız farklıysa 2 kutu lens almalısınız çünkü bir kutu içerisinde hep aynı numara olur farklı numara olmaz
23.01.2012
Bu lensleri almak isteyen varsa yorumumu okusun. Kargonun 2 günde gelmesi dışında hiçbir sorunum yok. Aldığım gün kullanmaya başladım hareli aldım gerçekten doğal bir görünümü var. Alanların hareli almalarını tavsiye ederim çevremdende bu konuda olumlu tepkiler aldım erkek arkadaşlarım dışında (çekemiyolar :P) hehe :) İlk taktığımda kenarları sisli gibi gördüm ama 2. günden sonra böyle bir sorunum olmadı. He birde çok ince ya önceki astigmatlı olan lenslerimi takarken çok kolay takardım ama bunları biraz zorlanıyorum takarken.. Çok inceler dokunduğun gibi şekli değişiyo ama bunun bir avantajı var parmak ucunuzda temizlemesi çok kolay oluyo çok fazla kaymıyo temizlerken sağa sola. Yanma batma birkaç defa oldu onunda lensi takmadan önce herhangi bir toz parçası vs gibi bişey olduğunu düşündüm hep. Başka sorunum yok kullanmaktan memnunum verdiğim her kuruş helal olsun. Ama şu kargo meselesine bi çözüm getirsinler benim gibi sabırsız insanlara denk gelirlerse kulakları çok çınlar ;) :)
29.12.2011
hızlı ve güvenli gönderi için teşekür ederim
22.12.2011
Gözlerim bal rengi, doğal durabilecek bir renk istiyorum. Gümüş grisi rengini beğendim ama hiç bir bilgim yok.

Gözde Y

  • 23.12.2011
Önerilerinizi bekliyorum..
08.12.2011
ben hareli zümrüt yeşilini kullanmaya başladım renk çok güzel ama lensi taktığım zaman etraf puslu görünüyo bi de göze batıyo kullandığım ACUVUE QUAYS şeffaf lensi hiç bir renkli lense değişmem

Onur K

  • 10.11.2012
Bende Hareli mavi aldım bendede biraz puslu :S
04.12.2011
Sağ göz ve sol göz için ayrı seçenekler var.İki gözün de derecesi aynı. 1 kutu almak için sadece birini seçmem yeterli oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim

Berkan S

  • 12.01.2012
evet
28.11.2011
benim lensimin diası 14.00 fakat bu lensin 14.50 alsam eğer herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım??

Gizem Ç

  • 27.01.2012
peki farklıysa nasıl olcak
27.11.2011
MERHABALAR FRESHLOOK hareli yeşil numaralı satın aldım. Normalde şeffaf lens ACUVUE QUAYS kullanıyordum ve çok memnundum. Ancak renkli lensi takınca etraf hafif bulanık sisli gibi görünüyor ve bir türlü açılmıyor. saydam lensi takınca öyle bir sorunum yok. bir daha renkli lens almam görünüşü çok güzel renklerin ama böyle bir sorunla karşılaştım ne yazıkki...
15.11.2011
4 yıldır lens kullanıyorum amazon green,gray,blue vs hepsini denedim göz rengim açık kahve tavsiyem renkli lens kullanacaksanız abartıya kacmayın dün pure hazel sipariş ettim bgn geldi gayet doğal batma kızarıklık yok tavsiye ederim. .
26.10.2011
ben de pure hazel aldım ama galiba diğerlerinin bahsettiği sorun bende de var. gözüme büyük geldi lens ve sürekli bugulu görüyorum ve tabiki renkli kısmı gozumun beyazına tasıyor. ama sıyaha yakın gözlerde pure hazel de cok hoş duruyor
09.10.2011
saydam lensimin diası 14.00, bu lensin diası 14.5, bu lensleri alsam gözlerim çok büyük mü gözükür!
YORUM YAPBu ürüne toplam 622 yorum yapıldı Puan: 3.6/5
Kalan karakter:

ScrollBizi Arayın